YOGA

Yoga vanuit je eigen woon- of slaapkamer? Dat kan! Elke week geef ik een aantal yogalessen afgestemd op de tijd van de dag en de ritmes van de natuur, zoals de seizoenen en de cyclus van de maan. Leuk als je (een keer) mee doet! Je eerste proefles is gratis

Als Holistisch Health Coach, Yoga Teacher & Yoga Therapist in opleiding vind ik de connectie tussen body & mind super interessant. Met heel veel liefde en plezier leer ik je daar meer over! Ik werk graag met thema's, hou van creatieve zachte, vloeiende flows en stop regelmatig een vleugje Ayurveda in mijn lessen. Elke week staan er verschillende vormen van yoga op het rooster. Yin Yoga en Yoga Nidra voor meer ontspanning, maar ook Slow Flow voor als liever wat actiever beweegt. 

Image by Stephanie Greene

VERSCHILLENDE VORMEN

SLOW FLOW

Strength and fluidity

YOGA NIDRA

Rest and recharge

BEDTIME
YIN

Wind down for sweet dreams

YIN YOGA

Relax and let go

 

GEEN "ONE SIZE FITS ALL"

Iedereen is uniek en daarom zorg ik ervoor dat je houdingen aan kan passen aan wat jij op dat moment nodig hebt. Liever echt helemaal inzoomen op wat jou uniek maakt? Kies dan (eerst) voor een privé-yoga sessie, eventueel in combinatie met een Ayurvedisch consult. Dan staan we uitgebreid stil bij jouw doelen, bijzonderheden en eventuele blessures. We kijken samen welke vorm van yoga jouw lichaam het beste ondersteunt en hoe je houdingen eventueel aan kan passen. 

BY VEDA Yoga & Brunch Phood Eindhoven.JP

ONLINE ROOSTER

MAANDAG

  8.00 -  8.30  20.30 - 21.00   

Slow Flow
Bedtime Yin

  

VRIJDAG

 9.00  - 10.00   

Slow Flow  

ZONDAG

Yoga Nidra 

20.30 - 21.00  

10.00  - 11.00

     

Yin Yoga

WOENSDAG

7 dagen replay optie

mediamodifier_image.jpeg

HOE WERKT HET?

Boek je les via Momoyoga en kies de abonnementsoptie die bij jou past. 30 minuten voordat de les begint krijg je een link met de opname van de les. Afmelden kan tot 1 uur voor de les, maar als er iets tussen komt kan je de les dus ook gewoon op een later tijdstip volgen en je mag 'm zo vaak doen als je wil. De opname is namelijk 7 dagen lang onbeperkt beschikbaar! Lees meer

PRIJZEN & OPTIES

 1 MND UNLIMITED
ONLINE €30

Een paar keer per week yoga doen? Dan is dit onbeperkte yoga abonnement de beste optie. Yoga waar, wanneer en zo vaak je wil! 

3 MND UNLIMITED ONLINE

EARLY BIRD € 75

 

3 maanden lang onbeperkt yoga voor

€ 25 per maand, begin nu alvast met je goede voornemens!

10-CLASS
ONLINE PASS € 50

 

Ideaal als je wat meer flexibiliteit wil of misschien even wat minder vaak op de mat staat! Deze strippenkaart is 6 maanden geldig, dus je hebt alle tijd!

5 - CLASS
ONLINE PASS € 30

 

Ideaal als je wat meer flexibiliteit wil of misschien even wat minder vaak op de mat staat! Deze strippenkaart is 6 maanden geldig, dus je hebt alle tijd!

SINGLE

ONLINE CLASS € 8

 

Eenmalig of af en toe een losse online les mee doen? Ook dat is een optie! 

1-OP-1 PRIVÉ

YOGA SESSIE € 65

 

Een yogales waarin jij mijn volledige aandacht krijgt? Dat kan! In een 1-op-1 yogasessie stemmen we de houdingen af op jouw specifieke wensen en behoeften. Privé yogalessen boek je rechtstreeks via de BY VEDA webshop

VRAGEN?

Vragen over de verschillende yogavormen of abonnementsopties? Volg je al lessen en heb je een technische probleem of wil je meer weten over een houding of blessure? Ik help je graag! Bel, mail app of stuur een berichtje via Instagram!

Artikel Dankbaarbeid - BY VEDA.JPEG
NIEUWSBRIEF
Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!

BY VEDA

Ruysdaelhof 4
5642 JM Eindhoven
The Netherlands

hello@by-veda.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
0