POP-UP YOGA & BRUNCH

Onze liefdes voor Yoga & Food komen samen in de Soulvibe pop-up yoga & brunch events. Soulvibe yogateachers Joke, Iris & Nicole vind je op steeds wisselende en inspirerende plekken in Eindhoven. Na een (binnen no-time) uitverkochte eerste editie, zijn we deze 2e editie te gast bij Het ketelhuis op Strijp-S.

 

We starten met een extra lange XL yogales van Iris. Een les van 90 minuten met een opbouwende slowflow, lekker werken en daarna heerlijk ontspannen. Nog nooit yoga gedaan? Geen zorgen! De yoga practice is ook geschikt voor beginners, ideaal om uit te proberen of yoga iets is voor jou. En mocht je geen yogamatje hebben.. laat het ons dan weten, we hebben een paar yogamatjes te leen. 

 

Na de yogales staat er een heerlijke vegetarische brunch voor je klaar. Met liefde bereid door de koks van het Ketelhuis. Niet alleen gezond maar vooral ook super lekker!! De setting is prachtig en lekker ruim, dus Corona-proof afstand is gegarandeerd tijdens zowel de yogales als de brunch!

 

Neem gezellig iemand mee of kom juist alleen om 'like-minded' mensen te ontmoeten. Misschien maak je zelfs al kennis met mede retreat deelnemers, mocht je toevallig mee gaan op één van de Soulvibe yoga retreats.

Heb je een vriend, vriendinnetje, zus of moeder die yoga niet zo ziet zitten, maar wel graag op deze toffe plek mee wil brunchen? Dat kan! Er zijn een paar brunch-only plekken beschikbaar, een brunch-only ticket scoor je hier! Andere vragen of allergieën? stuur ons een mailtje.

WANNEER?

Zaterdag 29 augustus van 10.00 - 12.30

WAAR?

Het Ketelhuis op Strijp-S

(bovenruimte)

Ketelhuisplein 1

PRIJS?

€ 20 per persoon

SOLD OUT

NIEUWSBRIEF
Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!

BY VEDA

Ruysdaelhof 4
5642 JM Eindhoven
The Netherlands

hello@by-veda.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
0