POP-UP YOGA & BRUNCH

Onze liefdes voor Yoga & Food komen samen in de Soulvibe pop-up yoga & brunch events. Soulvibe yogateachers Joke, Iris & Nicole vind je op steeds wisselende en inspirerende plekken in Eindhoven. Deze eerste editie trappen we af bij Keukenconfessies op Strijp-S.

 

We starten met een extra lange XL yogales van Nicole. Een les van 90 minuten met een creatieve flow en fijne mix van inspanning en ontspanning. Nog nooit yoga gedaan? Geen zorgen! De yoga practice is ook geschikt voor beginners, ideaal om uit te proberen of yoga iets is voor jou. En mocht je geen yogamatje hebben.. laat het ons dan weten, we hebben een paar yogamatjes te leen. 

 

Na de yogales staat er een heerlijke vegan brunch voor je klaar. Met liefde bereid door de creatieve koks & food designers van keukenconfessies. Gezond, plantbased en het aller belangrijkste, super lekker!! De setting is prachtig en lekker ruim, dus Corona-proof afstand is gegarandeerd tijdens zowel de yogales als de brunch!

 

Neem gezellig iemand mee of kom juist alleen om 'like-minded' mensen te ontmoeten. Misschien maak je zelfs al kennis met mede retreat deelnemers, mocht je toevallig mee gaan op één van de Soulvibe yoga retreats.

Heb je een vriend, vriendinnetje, zus of moeder die yoga niet zo ziet zitten, maar wel graag op deze toffe plek mee wil brunchen? Dat kan! Er zijn een paar brunch-only plekken beschikbaar, een brunch-only ticket scoor je hier! Andere vragen of allergieën? stuur ons een mailtje.

WANNEER?

Zaterdag 25 juli van 10.00 - 12.30

WAAR?

Keukenconfessies op Strijp-S

Klokgebouw 127

PRIJS?

€ 20 per persoon

SOLD OUT

NIEUWSBRIEF
Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!

BY VEDA

Ruysdaelhof 4
5642 JM Eindhoven
The Netherlands

hello@by-veda.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
0