ONLINE YOGA

Of je nu gaat voor een gezond lichaam, rust in je hoofd of meer energie… yoga helpt jou om je nog beter te voelen! Dus waar wacht je nog op? Op het BY VEDA platform vind je online yogalessen voor elk niveau en elk moment van de dag. Yin Yoga en Yoga Nidra voor meer ontspanning, maar ook Slow Flow voor als je liever wat actiever maar toch in zachtheid wil bewegen. En dat kan allemaal gewoon vanuit je eigen woon-of slaapkamer! Waar, wanneer en hoe vaak jij wil! Elke maand worden er nieuwe lessen en ayurveda talks toegevoegd aan het platform en een deel daarvan is gratis te volgen. Leuk als je mee doet!

Als Holistisch Health Coach, Yoga Teacher & Yoga Therapist in opleiding vind ik de connectie tussen body & mind super interessant. Met heel veel liefde en plezier leer ik je daar meer over! Ik werk graag met thema's, hou van creatieve vloeiende flows, stem mijn lessen af op de ritmes van de natuur (zoals de seizoenen en de cyclus van de maan) en stop regelmatig een vleugje Ayurveda in mijn lessen.

Meer over mij

 

LESSEN ON DEMAND

Image by Stephanie Greene

VERSCHILLENDE VORMEN

SLOW FLOW

Strength and fluidity

YOGA NIDRA

Rest and recharge

BEDTIME
YIN

Wind down for sweet dreams

YIN YOGA

Relax and let go

BY VEDA Yoga & Brunch Phood Eindhoven.JP

GEEN "ONE SIZE FITS ALL"

Iedereen is uniek en daarom zorg ik ervoor dat je houdingen aan kan passen aan wat jij op dat moment nodig hebt. Liever echt helemaal inzoomen op wat jou uniek maakt? Kies dan (eerst) voor een privé-yoga sessie, eventueel in combinatie met een Ayurvedisch consult. Dan staan we uitgebreid stil bij jouw doelen, bijzonderheden en eventuele blessures. We kijken samen welke vorm van yoga jouw lichaam het beste ondersteunt en hoe je houdingen eventueel aan kan passen. Òf kies voor het SHIFT-membership een intensief traject van 12 maanden waarin je online yogalessen en ayurveda talks combineert met 1-op-1 begeleiding.

IMG_7267 2.JPG

HOE WERKT HET?

Heel simpel! Voor € 20 per maand heb je 24/7 onbeperkt toegang tot alle lessen op het platform. Kies welk membership bij jou past of meld je (eerst) aan voor de online BY VEDA community en kies voor één van je gratis online lessen

WEKELIJKSE LIVE Q&A

Elke dinsdag om 19.00 uur is er een live Q&A. Hèt wekelijkse moment voor al jouw vragen, online via Zoom! Dus struggle je met een bepaalde beweging, wil je weten hoe je een houding aanpast aan jouw specifieke situatie of blessure of heb je gewoon even behoefte aan face-to-face contact? Pak een kop thee erbij en schuif gezellig aan! Ook fijn om even met mede-yogi’s te connecten!

VRAGEN?

Vragen over de verschillende yogavormen of abonnementsopties? Volg je al lessen en heb je een technische probleem of wil je meer weten over een houding of blessure? Ik help je graag! Bel, mail app of stuur een berichtje via Instagram!

Artikel Dankbaarbeid - BY VEDA.JPEG
NIEUWSBRIEF
Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!

BY VEDA

Ruysdaelhof 4
5642 JM Eindhoven
The Netherlands

hello@by-veda.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
0