WORKSHOP: BOOST JE SPIJSVERTERING

Je bent niet wat je eet, maar je wat je verteert! Je kan nog zo gezond eten, als je spijsvertering niet optimaal werkt worden voedingsstoffen onvoldoende opgenomen en ontstaan er afvalstoffen in je lijf. In deze workshop leer je hoe je je spijsvertering kan verbeteren met ayurveda & yoga!

 

‘Health starts in your gut’ daar zijn inmiddels ook de wetenschappers het over eens. In Ayurveda, de ‘sisterscience van yoga’, speelt je spijsvertering de hoofdrol in een gezonde body & mind. Om je spijsverteringsvuurtje optimaal te laten ‘branden’ is het belangrijk de juiste dingen te eten en te drinken en niet teveel of juist te weinig eten op je vuurtje te gooien.

 

Je leert in deze workshop hoe je spijsvertering werkt en wat de rol van je zenuwstelsel daar in is. Wat, wanneer en hoe je het beste kan eten. Welke voedselcombinaties je het beste kan vermijden en hoe je veel voorkomende spijsverteringsklachten zoals een opgeblazen gevoel, constipatie of brandend maagzuur wellicht kan voorkomen. We duiken dieper in de 6 smaken en het effect van deze smaken op ons lichaam en onze weefsels. Wat kan je bijvoorbeeld het beste eten voor krachtige botten, of een sterk immuunsysteem? 

 

Ook yoga & ademhalingsoefeningen zijn belangrijke tools om je spijsvertering een boost te geven. Dus stappen we tijdens de workshop op de mat voor een speciale yoga practise om je spijsvertering te stimuleren. Nog nooit yoga gedaan? Geen zorgen! De yoga practice is ook geschikt voor beginners :).

WANNEER?

Zondag 30 augustus van 14.00 - 17.00

WAAR?

Bij Yogatrainer in Eindhoven

Marconilaan 4B

PRIJS?

€ 35 per persoon inclusief thee
& iets lekkers

NIEUWSBRIEF
Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!

BY VEDA

Ruysdaelhof 4
5642 JM Eindhoven
The Netherlands

hello@by-veda.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
0