SUMMER SELFCARE WORKSHOP

Hou deze zomer je hoofd koel met yoga & ayurveda! Leer alles over invloed van het zomer seizoen op je body & mind en ga naar huis met tips & tricks die Yoga & Ayurveda bieden om in balans te blijven in de warme zomermaanden!

 

De zomer is het seizoen met het meeste ‘yang’, dat gaan we tijdens deze workshop in balans brengen met een yin yoga practise en verkoelende ademhalingsoefeningen. Nog nooit yoga gedaan? Geen zorgen! Deze yoga practice is ook geschikt voor beginners :).

 

Mááár selfcare is meer dan af en toe een lesje yin yoga of een uurtje weken in je badkuip. Selfcare gaat over voor jezelf zorgen op alle vlakken. Super belangrijk, zeker in periodes met veel ‘yang’ zoals de zomer… of andere stressvolle periodes. We staan dan ook uitgebreid stil bij selfcare rituelen die jouw helpen kalmte en rust te vinden in je eigen huis èn op reis.

 

Uiteraard slaan we ook de voeding voor de zomer niet over! Wat kan je beter wel en niet eten om tijdens dit seizoen in balans te blijven? Hoe zorg je er voor dat je spijsverteringsvuurtje blijft branden zonder dat je oververhit raakt? En wat kan je op natuurlijke wijze doen tegen zomerkwaaltjes zoals zonneallergie en verbranding? Kortom voldoende tools om in balans te blijven tijdens de zomermaanden!

WANNEER?

Zondag 14 juni van 14.00 - 17.00

WAAR?

Bij Yogatrainer in Eindhoven

Marconilaan 4B

PRIJS?

€ 35 per persoon inclusief thee
& iets lekkers

NIEUWSBRIEF
Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!

BY VEDA

Ruysdaelhof 4
5642 JM Eindhoven
The Netherlands

hello@by-veda.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
0