SPRING WORKSHOP

Wil jij meer leren over Ayurveda? De invloed van het lente seizoen op je body & mind en de tools die Yoga & Ayurveda bieden om meer 'in tune' met de natuurlijke cyclus van de seizoenen te leven? Dan is deze workshop iets voor jou!

 

De lente kan je zien als het ‘nieuwjaar’ voor de natuur, de tijd van het jaar om te resetten en op nieuw te beginnen. Om afscheid te nemen van je figuurlijke winterjas in de vorm van opgebouwde afvalstoffen en misschien een paar extra kilootjes. In deze workshop geef ik je uitleg over de cyclus van de natuur, de eigenschappen van de lente en hoe dit seizoen jouw body en mind beïnvloed. Je leert hoe je de processen van je lichaam zo goed mogelijk kan ondersteunen. Wat je beter wel en niet kan eten, hoe je jezelf een interne schoonmaakbeurt kan geven en hoe je lichaam kan helpen te herstellen.

 

De lente is een natuurlijk moment om te detoxen en je spijsvertering een boost te geven. In deze workshop komen daarvoor verschillende opties aan bod en je krijgt een detox guide met recepten zodat je na de workshop met je eigen lente detox aan de slag kan gaan! Ook stappen we op de mat voor een yoga practice speciaal afgestemd op de lente. Kortom voldoende tools om in balans te blijven de komende maanden! Nog nooit yoga gedaan? Geen zorgen! De yoga practice is ook geschikt voor beginners :)

WANNEER?

Zondag 8 maart van 14.00 - 17.00

WAAR?

Bij Yogatrainer in Eindhoven

Marconilaan 4B

PRIJS?

€ 35 per persoon inclusief thee, iets lekkers & spring detox guide

NIEUWSBRIEF
Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!

BY VEDA

Ruysdaelhof 4
5642 JM Eindhoven
The Netherlands

hello@by-veda.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
0