PRIVACY STATEMENT

06-02-2020

 

BY VEDA vindt jouw privacy belangrijk! Wij houden ons dan ook aan de privacywet en doen ons best om jouw privacy zo goed mogelijk te waarborgen. Dit betekent dat je gegevens bij ons veilig zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we tijdens consults en in de webshop www.by-veda.com allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van je bijhouden, neem dan contact op via hello@by-veda.com.

 

AFHANDELEN BESTELLING

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij geven je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

 

DOSSIERVORMING CONSULTS

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat BY VEDA, als jouw Holistic Health & Lifestyle Coach, een dossier aanlegt. Dit dossier bevat aantekeningen over je gezondheidstoestand en eventuele gegevens over uitgevoerde onderzoeken en behandelingen. Alleen de behandelend coach heeft toegang tot het dossier en wij gaan zorgvuldig om met persoonlijke en medische gegevens. Wij zorgen ervoor dat onbevoegden geen toegang hebben tot jouw gegevens. Gegevens in het cliëntendossier blijven zoals in de wet op de behandelovereenkomst wordt vereist 15 jaar bewaard.

 

GEHEIMHOUDINGSPLICHT

BY VEDA heeft een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim), dat betekend dat alle persoonlijke informatie en informatie over je fysieke en mentale gezondheid tussen jou en de behandelend coach blijft. Tenzij jij zelf specifiek toestemming geeft om gegevens (eventueel geanonimiseerd) te delen met derden.

VERSTREKKEN AAN DERDEN

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die je hierboven gegevens van ons kunnen ontvangen, het gaat daarbij om betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Voor het afhandelen van bestellingen, betalingen en het versturen van nieuwbrieven werken wij samen met:

  • Wix.com (incl. Wix Payments)

  • iZettle

  • Post NL

  • DHL

  • MailChimp

Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkingsovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

 

JE ACCOUNT

Bij bepaalde onderdelen van onze webshop moet je je eerst registreren. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum en factuuradres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat je je account opheft. Wij bewaren deze informatie zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig eventueel nodig is (bijvoorbeeld naar aanleiding van een bestelling). Je kan via je account alle gegevens aanpassen wanneer jij dat wil.

 

RECLAME & MAILINGS

Wij willen jou graag op de hoogte houden over aanbiedingen, nieuwe producten en diensten zoals workshops en retreats. Dit doen wij per e-mail en/of via social media. Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze mailings. Gebruik de afmeldoptie in de email of geef je voorkeuren door via je account.

 

LOCATIEGEGEVENS

Soms is het nodig voor onze webshop www.by-veda.nl om te achterhalen op welke plek je bent. We vragen dan apart of we dit mogen weten en alleen als je dan toestemming geeft, krijgen wij deze informatie. Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware op je telefoon, tablet of computer. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen. Lees dus altijd ook hun privacyverklaringen.

VERSTREKKING AAN ANDERE BEDRIJVEN OF INSTELLINGEN

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoons-gegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

 

GOOGLE ANALYTICS

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webshop gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

 

BEVEILIGING

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn en we updaten onze beveiliging regelmatig.

 

WIJZIGINGEN IN DEZE PRIVACYVERKLARING

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

 

INZAGE, WIJZIGEN EN VERWIJDEREN VAN JE GEGEVENS

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

  • inzage in de precieze persoonsgegevens & dossiervorming die we hebben

  • het laten corrigeren van fouten

  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

  • intrekken van toestemming

  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

 

KLACHT INDIENEN

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, oftewel de Autoriteit Persoonsgegevens.

CONTACTGEGEVENS

BY VEDA

Ruysdaelhof 4

5642 JM Eindhoven

hello@by-veda.com

NIEUWSBRIEF
Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!

BY VEDA

Ruysdaelhof 4
5642 JM Eindhoven
The Netherlands

hello@by-veda.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
0