BY VEDA online bedtime yin yoga.JPEG

MEMBERSHIP

Doe je graag je eigen ding hou je van flexibiliteit of ga je liever voor een intensiever traject met persoonlijke begeleiding? Kies het membership dat bij jou past!

Met het FLOW membership heb je onbeperkt toegang tot alle online yogalessen en ayurveda talks. Yin Yoga, Slow Flow & Yoga Nidra… waar, wanneer en hoe vaak jij wil! Voor een gezonder lichaam, rust in je hoofd en meer energie.

 

Elke maand worden er nieuwe lessen toegevoegd aan het platform, dus nog meer voor jou om te kiezen! Het FLOW membership is maandelijks opzegbaar, lekker flexibel. Liever eerst een les uitproberen? Meld je dan vrijblijvend aan als lid van de BY VEDA community en volg één van de gratis lessen.

Elke week is er een live Q&A, het wekelijkse moment voor al jouw vragen, online via Zoom! Dus struggle je met een bepaalde beweging, wil je weten hoe je een houding aanpast aan jouw specifieke situatie of blessure of heb je gewoon even behoefte aan face-to-face contact? Pak een kop thee erbij en schuif gezellig aan! Ook fijn om even met mede-yogi’s te connecten!

Wil jij echt een shift gaan maken als het gaat om je gezondheid en mindset? Kies dan voor het SHIFT membership! Naast onbeperkt toegang tot alle lessen op het online platform en alle andere voordelen van het FLOW membership krijg je intensieve persoonlijke begeleiding die je helpt de komende 12 maanden jouw voeding, lifestyle & mindset te veranderen voor een happy body, mind & soul.

We starten met een 1-op-1 intake (online of in fysiek in Eindhoven). Daarin staan we uitgebreid stil bij jouw doelen, bijzonderheden en eventuele blessures. We kijken samen welke vorm van yoga jouw lichaam het beste ondersteunt, hoe je houdingen eventueel kan aanpassen en welke veranderingen in voeding, lifestyle en mindset je kunnen helpen om je jezelf beter in balans te brengen.

 

Elke 3 maanden zoomen we in op jouw persoonlijke situatie in een health consult of 1-op-1 yogasessie (afhankelijk van jouw behoefte). Daarin kijken we waar je tegenaan loopt en krijg je praktische tips om zelf mee aan de slag te gaan. Elke maand krijg je een check-in-call om te kijken hoe het gaat en om eventuele tussentijdse vragen te beantwoorden zodat jij lekker in de flow blijft!   

FLOW

SHIFT

NU GRATIS DOSHA QUICKSCAN

& CHECK-IN CALL

Benieuwd naar de verhouding van elementen en doshas in jouw body & mind? Wordt deze maand lid van het BY VEDA platform en ontvang een gratis dosha quickscan & 30 min check-in call via Zoom. Daarin krijg je tips over yoga, voeding en lifestyle voor jouw unieke body/mind-type!

NIEUWSBRIEF
Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!

BY VEDA

Ruysdaelhof 4
5642 JM Eindhoven
The Netherlands

hello@by-veda.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
0