WORKSHOPS, RETREATS & MEER

‘Nourish, Share, Inspire’ is mijn motto en met BY VEDA deel ik de duizenden jaren oude kennis van Yoga & Ayurveda met jou! Regelmatig geef ik workshops waarin ik je leer hoe je beter naar de signalen van je lichaam kan luisteren en meer 'in tune' met de natuurlijke cyclus van de seizoenen kan leven. Daarnaast organiseer ik samen met Joke & Iris onder de vlag van Soulvibe pop-up yogalessen op toffe locaties in en rondom eindhoven en twee heerlijke yogaretreats in Italië & Portugal.

Niks missen? Meld je dan aan voor de nieuwbrief en volg BY VEDA op Facebook en Instagram

Eindhoven
14/8/2020

20-21.30

YOGA @ STADSOASE

In augustus en september vind je Joke, Iris & Nicole van Soulvibe elke 2 weken bij Stadsoase de Zomertuin, de nieuwe place to be op het Campinaterrein. Op zaterdag 8 & 22 augustus en 5 & 19 september geven we om 10.00 een yogales op het fijne stadsstrand en daarna kan je heerlijk blijven zitten om te chillen of te genieten van een healthy smoothiebowl.

Soulvibe pop-up Yoga.jpg

Eindhoven

elke 2 weken

 za10-12.30

FLOW IN THE DARK

 RGB FIT & BY VEDA organiseren op vrijdag 18 september de 3e editie van 'FLOW IN THE DARK'. Yoga in het donker met festival vibes en live DJ. Door de headsets sluit je je helemaal af en kan je lekker flowen in jouw eigen space. Deze editie vindt plaats in de spiksplinter nieuwe ruimte van Coffeelab op het Centraal Station. Ook voor beginners! 

Eindhoven

18/9/2020

20-21.30u

EERDERE EVENTS:

 
Feed your Soul Retreat 01.jpg

FEED YOUR SOUL RETREAT

Feed your Soul staat voor een week vol, yoga, natuur en de heerlijke Italiaanse keuken waarin jijzelf centraal staat!  Elke ochtend èn avond kan je deelnemen aan een fijne yogales (of meditatie) met uitzicht op de olijfbomen en uitgestrekte groene landschappen.

Italië
29/5 - 5/6

2021

Digestion workshop BY VEDA.jpg

BOOST JE SPIJSVERTERING

Eindhoven

30/8/2020

14-17u

Health starts in your gut! Je bent niet wat je eet, maar wat je verteert!In deze workshop leer je hoe je spijsvertering werkt en wat de rol van je zenuwstelsel daarin is. Maar ook wat, wanneer en hoe je het beste kan eten, welke voedselcombinaties je beter kan vermijden, wat het effect van de 6 smaken is op je lichaam en hoe je al je weefsels optimaal kan voeden.

SPRING WORKSHOP

Wil jij meer leren over Ayurveda? De invloed van het lente seizoen op je body & mind en de tools die Yoga & Ayurveda bieden om meer 'in tune' met de natuurlijke cyclus van de seizoenen te leven? Dan is deze workshop iets voor jou! We gaan het hebben over food, lifestyle, detoxen en stappen ook nog op de mat voor een spring-yoga-practice. 

Eindhoven
8/3/2020

14-17u

POP-UP YOGA & BRUNCH

Onze liefdes voor Yoga & Food combineren we elke laatste zaterdag van de maand in de Soulvibe pop-up yoga & brunch! We organiseren deze events op steeds wisselende locaties in en rond Eindhoven. Eerst XL yogales en daarna heerlijk genieten van een welverdiende vegetarische brunch. De eerstvolgende editie is bij Buutvrij voor de hele pot in Best, wacht niet te lang met het scoren van je ticket want alle eerdere edities waren heel snel uitverkocht!

SOULVIBE x Ketelhuis yoga by Iris.JPG

Best

26/9/2020

10-12.30u

NIEUWSBRIEF
Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!

BY VEDA

Ruysdaelhof 4
5642 JM Eindhoven
The Netherlands

hello@by-veda.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
0