WORKSHOPS, RETREATS & MEER

‘Nourish, Share, Inspire’ is mijn motto en met BY VEDA deel ik de duizenden jaren oude kennis van Yoga & Ayurveda met jou! Regelmatig geef ik workshops waarin ik je leer hoe je beter naar de signalen van je lichaam kan luisteren en meer 'in tune' met de natuurlijke cyclus van de seizoenen kan leven. Daarnaast organiseer ik samen met Joke & Iris onder de vlag van Soulvibe pop-up yogalessen op toffe locaties in en rondom eindhoven en twee heerlijke yogaretreats in Italië & Portugal.

Niks missen? Meld je dan aan voor de nieuwbrief en volg BY VEDA op Facebook en Instagram

FLOW IN THE DARK

Na een geslaagde proefles organiseren RGB FIT & BY VEDA op vrijdag 17 juli de eerste 'FLOW IN THE DARK'. Yoga in het donker met festival vibes en live DJ. Door de headsets sluit je je helemaal af en kan je lekker flowen in jouw eigen space. Deze kick-off editie vindt plaats in de vernieuwde 2e zaal van de RGB Bar. Ook voor beginners! Tickets beschikbaar vanaf 1 juli, door de Corona richtlijnen een beperkt aantal plekken beschikbaar op = op!

Eindhoven
17/7/2020

18-19.30

POP-UP YOGA & BRUNCH

Onze liefdes voor Yoga & Food combineren we in deze pop-up yoga & brunch! We starten met een XL yogales, een creatieve flow en fijne mix van inspanning en ontspanning. Na de yogales staat er een heerlijke vegan brunch voor je klaar. Met liefde bereid door de creatieve koks & food designers van keukenconfessies. Gezond, plantbased en super lekker!!

SOULVIBE YOGA & BRUNCH - square 01.JPEG

Eindhoven

25/7/2020

10-12.30

SOLD OUT

FEED YOUR SOUL RETREAT

Feed your Soul staat voor een week vol, yoga, natuur en de heerlijke Italiaanse keuken waarin jijzelf centraal staat!  Elke ochtend èn avond kan je deelnemen aan een fijne yogales (of meditatie) met uitzicht op de olijfbomen en uitgestrekte groene landschappen.

Feed your Soul Retreat 01.jpg

Italië
29/5 - 5/6

2021

 

MASTERCLASS SLAAP

Eindhoven
20/9/2020

Lig jij regelmatig 's nachts naar het plafond te staren, of moet jij jezelf 's morgens je bed uit slepen? Dan is deze masterclass iets voor jou! Je leert wat er gebeurt in je slaap en wat de invloed is van voeding op een goede nachtrust. Met praktische tips & tricks voor meer energie vanuit zowel Ayurveda als de moderne wetenschap. 

SOULSURFERS RETREAT

Het SoulSurfers retreat draait om uitproberen & ontdekken. Verschillende vormen van yoga, zoals een lesje subyoga en veel vrijheid om je eigen ding te doen. Zon, zee, strand, surfen, paardrijden of lange wandelingen langs de ongerepte atlantische kust.

SoulSurfers retreat vy Soulvibe 011.jpg

Portugal
5/9 - 12/9

2020

Digestion workshop BY VEDA.jpg

BOOST JE SPIJSVERTERING

Health starts in your gut! In deze workshop leer je hoe je spijsvertering werkt en wat de rol van je zenuwstelsel daarin is. Maar ook wat, wanneer en hoe je het beste kan eten, welke voedselcombinaties je beter kan vermijden, wat het effect van de 6 smaken is op je lichaam en hoe je al je weefsels optimaal kan voeden.

Eindhoven

30/8/2020

14-17u

EERDERE EVENTS:

SPRING WORKSHOP

Wil jij meer leren over Ayurveda? De invloed van het lente seizoen op je body & mind en de tools die Yoga & Ayurveda bieden om meer 'in tune' met de natuurlijke cyclus van de seizoenen te leven? Dan is deze workshop iets voor jou! We gaan het hebben over food, lifestyle, detoxen en stappen ook nog op de mat voor een spring-yoga-practice. 

Eindhoven
08/3/2020

14-17u

NIEUWSBRIEF
Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!

BY VEDA

Ruysdaelhof 4
5642 JM Eindhoven
The Netherlands

hello@by-veda.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
0