WORKSHOPS, RETREATS & MEER

‘Nourish, Share, Inspire’ is mijn motto en met BY VEDA deel ik de duizenden jaren oude kennis van Yoga & Ayurveda met jou! Regelmatig geef ik workshops waarin ik je leer hoe je beter naar de signalen van je lichaam kan luisteren en meer 'in tune' met de natuurlijke cyclus van de seizoenen kan leven. Daarnaast organiseer ik samen met Joke & Iris onder de vlag van Soulvibe pop-up yogalessen op toffe locaties in en rondom eindhoven en twee heerlijke yogaretreats in Italië & Portugal.

Niks missen? Meld je dan aan voor de nieuwbrief en volg BY VEDA op Facebook en Instagram

BOOST JE SPIJSVERTERING

Health starts in your gut! In deze workshop leer je hoe je spijsvertering werkt en wat de rol van je zenuwstelsel daarin is. Maar ook wat, wanneer en hoe je het beste kan eten, welke voedselcombinaties je beter kan vermijden, wat het effect van de 6 smaken is op je lichaam en hoe je al je weefsels optimaal kan voeden.

Eindhoven
17/5/2020

14-17u

Italië
28/6 - 4/7

2020

Italië
28/6 - 4/7

2020

EERDERE EVENTS:

FEED YOUR SOUL RETREAT

Feed your Soul staat voor een week vol, yoga, natuur en de heerlijke Italiaanse keuken waarin jijzelf centraal staat!  Elke ochtend èn avond kan je deelnemen aan een fijne yogales (of meditatie) met uitzicht op de olijfbomen en uitgestrekte groene landschappen.

Italië

27/6 - 4/7

2020

SUMMER SELFCARE

Hou je hoofd koel deze zomer met yoga & ayurveda! Leer hoe je rust en verkoeling kan vinden in voeding, selfcare rituelen, yin yoga en ademhalingsoefeningen. Met praktische tips & tricks voor de warme zomermaanden, zowel in huis als op reis.

Eindhoven
14/6/2020

14-17u

SOULSURFERS RETREAT

Het SoulSurfers retreat draait om uitproberen & ontdekken. Verschillende vormen van yoga, zoals een lesje subyoga en veel vrijheid om je eigen ding te doen. Zon, zee, strand, surfen, paardrijden of lange wandelingen langs de ongerepte atlantische kust.

Portugal
5/9 - 12/9

2020

SPRING WORKSHOP

Wil jij meer leren over Ayurveda? De invloed van het lente seizoen op je body & mind en de tools die Yoga & Ayurveda bieden om meer 'in tune' met de natuurlijke cyclus van de seizoenen te leven? Dan is deze workshop iets voor jou! We gaan heb hebben over food, lifestyle, detoxen en stappen ook nog op de mat voor een spring-yoga-practice. 

 

Eindhoven
08/3/2020

14-17u

NIEUWSBRIEF
Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!

BY VEDA

Ruysdaelhof 4
5642 JM Eindhoven
The Netherlands

hello@by-veda.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
0