Yogastudio BY VEDA.jpg

EVENTS

‘Nourish, Share, Inspire’ is mijn motto en met BY VEDA deel ik de duizenden jaren oude kennis van Yoga & Ayurveda met jou! Regelmatig geef ik workshops waarin ik je leer hoe je beter naar de signalen van je lichaam kan luisteren en meer 'in tune' met de natuurlijke cyclus van de seizoenen kan leven. Daarnaast organiseer ik samen met Joke & Iris onder de vlag van Soulvibe pop-up yogalessen op toffe locaties in en rondom eindhoven en yogaretreats in Europa.

Niks missen? Meld je dan aan voor de nieuwbrief en volg BY VEDA op Facebook en Instagram

POP-UP YOGA & BRUNCH

Onze liefdes voor Yoga & Food combineren we elke laatste zaterdag van de maand in de Soulvibe pop-up yoga & brunch! We organiseren deze events op steeds wisselende locaties in en rond Eindhoven. Eerst XL yogales en daarna heerlijk genieten van een welverdiende vegan of vegetarische brunch. De eerstvolgende editie is bij Phood op het Campina terrein. Wacht niet te lang met het scoren van je ticket want alle eerdere edities waren heel snel uitverkocht!

BY VEDA Yoga & Brunch Phood Eindhoven.JP

binnenkort

een nieuwe datum!

 

FEED YOUR SOUL RETREAT

Feed your Soul staat voor een week vol, yoga, natuur en de heerlijke Italiaanse keuken waarin jijzelf centraal staat! Elke ochtend èn avond kan je deelnemen aan een fijne yogales (of meditatie) met uitzicht op de olijfbomen en uitgestrekte groene landschappen.

Feed your Soul Retreat 01.jpg

Italië
29/5 - 5/6

2021

Digestion workshop BY VEDA.jpg

BOOST JE SPIJSVERTERING

Eindhoven

30/8/2020

14-17u

Health starts in your gut! Je bent niet wat je eet, maar wat je verteert!In deze workshop leer je hoe je spijsvertering werkt en wat de rol van je zenuwstelsel daarin is. Maar ook wat, wanneer en hoe je het beste kan eten, welke voedselcombinaties je beter kan vermijden, wat het effect van de 6 smaken is op je lichaam en hoe je al je weefsels optimaal kan voeden.

EERDERE EVENTS:

SPRING WORKSHOP

Wil jij meer leren over Ayurveda? De invloed van het lente seizoen op je body & mind en de tools die Yoga & Ayurveda bieden om meer 'in tune' met de natuurlijke cyclus van de seizoenen te leven? Dan is deze workshop iets voor jou! We gaan het hebben over food, lifestyle, detoxen en stappen ook nog op de mat voor een spring-yoga-practice. 

Eindhoven
8/3/2020

14-17u

BY%20VEDA%20Yin%20%26%20live%20muziek%20

YIN YOGA & LIVE MUZIEK

binnenkort

een nieuwe datum!

Nienke & Nicole delen hun passies met elkaar en met jou! Een avond die in het teken staat van relaxen, opladen en je overgeven aan ontspannen houdingen en rustgevende klanken. Nicole begeleid je in yin houdingen in een extra lange les van 90 minuten onder muzikale begeleiding van Nienke. Zang, piano en harmonium wisselen elkaar af en brengen je nog dieper in ontspanning. Lees meer

Herfst BY VEDA 02.JPEG

WORKSHOP: AYURVEDA
& YOGA IN DE HERFST

Eindhoven

18/10/2020

 14-17u

Een middag die voelt als een mini-retreat met een fijne mix van inspiratie en ontspanning. Leer en ervaar hoe Ayurveda & Yoga je kunnen helpen om in balans te blijven in de herfst en op andere stressvolle of onrustige momenten. Praktische tips over voeding, kruiden & lifestyle worden afgewisseld met yogahoudingen speciaal afgestemd op de herfst.

NIEUWSBRIEF
Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!

BY VEDA

Ruysdaelhof 4
5642 JM Eindhoven
The Netherlands

hello@by-veda.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
0