Als Holistic Health & Lifestyle Coach kijk ik naar het totaal plaatje van jouw body, mind & soul. Iedereen is uniek en wat werkt voor de één kan killing zijn voor de ander. In een persoonlijk consult gaan we daarom samen onderzoeken hoe de verdeling van de elementen er bij jou uit ziet, welke combinatie van elementen de overhand heeft en hoe je jezelf beter in balans kan brengen met voeding & lifestyle.

 

Je leert te luisteren naar de taal van je eigen lichaam, wat je beter wel/niet kan eten, hoe je ideale dagelijkse ritme en gewoonten er uit zien en welke vormen van beweging en yoga het meeste geschikt zijn voor jou. Om daarmee het zelfhelende vermogen van je lijf optimaal te ondersteunen, je immuunsysteem een boost te geven, je spijsvertering te verbeteren en je energie optimaal te laten stromen.

 

Voorafgaand aan je intake ontvang je een uitgebreide vragenlijst en tijdens je consult zoomen we verder in op je doelen en eventuele klachten.  Je gaat naar huis met een food & lifestyle advies op maat. No worries… je krijgt geen dieet en er is niks wat je nooit meer mag eten, maar ik geef je simpele praktische tips die je helpen in balans te blijven.

 

HEALTH CONSULT

€ 75

per consult

NIEUWSBRIEF
Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!

BY VEDA

Ruysdaelhof 4
5642 JM Eindhoven
The Netherlands

hello@by-veda.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
0