‘Nourish, Share, Inspire’ is mijn motto en met BY VEDA deel ik de duizenden jaren oude kennis van Yoga & Ayurveda met jou! Ik ‘nourish’ je met recepten, tips & tools voor een healthy body & mind en wil je inspireren om gezonder en gelukkiger te worden. ‘Zweverige’ settings zijn niet zo mijn ding en ik maak Yoga & Ayurveda dan ook graag laagdrempelig & toegankelijk. Door het schrijven van artikelen (onder andere voor het online magazine Holistik.nl), als yoga teacher, door het organiseren van workshops, het hosten van retreats, in 1-op-1 food-& lifestyle consults en op social media.

 

Verder ben ik gek op katten en planten, ontzettend leergierig, best wel (heel erg) perfectionistisch & ‘down to earth’. Na jaren werkzaam te zijn geweest in veeleisende banen (als Financial Controller & Gebiedsontwikkelaar) en het runnen van mijn eigen foodconcept (Onder de Leidingstraat) weet ik hoe lastig het kan zijn om goed voor jezelf te zorgen. Maar ook hoe groot de effecten van kleine veranderingen in je voeding, lifestyle en mindset kunnen zijn. Soms hoeft je maar kleine stapjes te zetten om een groot effect te bereiken en daar help ik je graag mee!

 

Liefs Nicole

Founder BY VEDA

ABOUT ME

CERTIFIED AYURVEDIC HEALTH CONSULTANT

2 years bachelor study Ayurveda @ Delight Academy 

CERTIFIED YOGA TEACHER 

- 200 hrs Hatha / Vinyasa Yoga @ Yoga East + West 

-   50 hrs Creative sequencing @ De Nieuwe Yogaschool

YOGA THERAPY STUDENT

800 hrs Yoga Therapy Training @ The Yoga Therapy Institute (aug 2020 - 2022)

WORKSHOPS & MODULES 

with Dr. Vasant Lad (3 day intensive Ayurveda & Chakras), Victoria Hyndman (Ayurveda), Paul Grilley (Yin Yoga), Daphne Koken (Yoga sequencing)

NIEUWSBRIEF
Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!

BY VEDA

Ruysdaelhof 4
5642 JM Eindhoven
The Netherlands

hello@by-veda.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
0